M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Weboldal / Webshop készítés

A weboldalkészítés során az esztétikus, felhasználóbarát webhely létrehozása képzi a Plus-Design arculatát, amivel megalapozzuk a terméked vagy szolgáltatásod sikerét.

Grafikai tervezés

Azonosítás. Az ideális logó megalkotása elengedhetetlen egy cégnek, hisz számos felhasználási felülettel rendelkezik –névjegykártya, honlap, plakát, katalógus– mely tovább növeli jelentőségét.

Nyomdatechnika

Gyorsan keveset!  Sokrétű grafika formavilág, alacsony példányszám esetén a digitális gyártás a jó megoldás.

Közösségi média

A közösségi média világa az üzleti világháló Mekkája. A Facebook marketing összetett tevékenység, mely magába foglalja a céged üzleti profil kezelését, interakciók generálását, kiegészítő PR megjelenéseket és a követői bázis kiépítését.

Kreatív szövegírás

A szavak ereje. A weboldal szövegírása üdítően lendületes képet kell, hogy sugalljon az olvasó számára, mely legfőképpen informatív és közérthető.

3D tervezés

A háromdimenziós modellezés során digitális terméket készítünk, melyet megrendelőink számítógépes alkalmazásokban, 3D filmekben, virtuális bemutatókban hasznosítanak…