M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Nyomdatechnika

Digit print

Gyorsan keveset!  Sokrétű grafika formavilág, alacsony példányszám esetén a digitális gyártás a jó megoldás. Költségkímélően és rövid határidővel készülnek el elképzeléseid, melynél a nyomtatás közvetlenül a nyomtatóhordozóra történik, nincs formakészítés, ami költség és egyben idő takarékosságot jelenet.

Offset Print

A több kevesebb! Az offset nyomtatás nagy mennyiségű nyomdatermékek kivitelezése esetén eredményezi a legjobb darabárat. A névjegykártya, szórólap, prospektus, plakát és megannyi egyéb nyomdatermékek széles anyagválasztéka áll rendelkezésedre, legyen szó lakk felület, metál vagy a fluoreszkáló színekről.

Dekoráció

Design és a reklámipar. Kültéri és beltéri üzleti dekorációk, reklámtáblák, cégtáblák tervezését és szakszerű kivitelezését vállaljuk. Széleskörű technikai háttértár segítségével magas reklámértéket hordozó felületek építik céged arculati eszköztárát, mely összehangolt megjelenést kölcsönöz partnereid számára.

Kiadványok

Start to end. Minden kiadvány egyedi grafikai szerkesztéssel készül, legyen szó névjegykártyáról, levélpapírról, prospektusról vagy egyéb kiadványról, mely a céged bemutatását szolgálja. Az előkészítés során, a szerkesztésnél kimagasló figyelmet fordítunk a tipográfiai szabályok betartására és a kiadvány könnyű kezelhetőségére, mely egyszerre esztétikus és célszerű.

Felkeltettük érdeklődésedet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!