M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Kreatív szövegírás

Weboldal

A szavak ereje. A weboldal szövegírása üdítően lendületes képet kell, hogy sugalljon az olvasó számára, mely legfőképpen informatív és közérthető. A böngésző elsődleges célja, hogy a kérdéseire választ kapjon gyorsan és átláthatóan. Funkcióját tekintve manapság kettős szerepe van. A jól felépített tartalom éppúgy létfontosságú a látogató megszólításához, mint a Google keresőalgoritmusainak kialakításában.

Facebook

A közösségi média világa az üzleti világháló Mekkája. A Facebook marketing összetett tevékenység, mely magába foglalja a céged üzleti profil kezelését, interakciók generálását, kiegészítő PR megjelenéseket és a követői bázis kiépítését. A kreatív support feladata az applikációk,  játékok fejlesztése és a pontos targetálása, azaz a hirdetés feltételeinek teljesítése esetén való megjelenése.

Blog

Oda-vissza csatolás. Közvetlen és kötetlen formája a kommunikációnak, ahol a látogató feltehetik a tartalommal kapcsolatos kérdéseit, vagy véleményezheti a posztokat, és építő jellegű vitát folytathatnak róla. A személyes tapasztalat, mások számára bizalomra ad okot, mely blog bejegyzések megosztása Facebookon is nagyobb hatékonyságot eredményez. Hosszabb távon a blog képes kapcsolatot kiépíteni az olvasóközönség és a céged között, ezáltal növelve a lojalitását.

Instagram

Aranybánya. Az Instagram havi 90 millió aktív felhasználója, 40 millió fotót és másodpercenként 8500 like-ot termel ki. Ez az applikáció roppant hasznos eszköz a márka vizuális kommunikációjának feldobásához. Könnyen targetálható, és használatával egyszerűen eljuttatható az üzenet a már meghatározott célcsoportnak. #nyereményjáték #webprofil #hastag

Felkeltettük érdeklődésedet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!